Tenniscompetitie

Tijdens de competitie speel je in teamverband wedstrijden voor onze club en kan jij je spel en tennisvaardigheden ontwikkelen. Competitie spelen heeft nog een extra dimensie: het zorgt ook voor veel sfeer en gezelligheid naast de baan. 

Door wedstrijden te spelen, word je steeds beter en krijg je meer plezier in de sport. Iedereen die lid is van TC Hulster Ambacht kan competitie spelen. Er is een aantal competitieteams actief die enthousiaste tennissers goed kunnen gebruiken.

Iedereen kan meedoen want er is altijd wel een wedstrijdsoort voor jou! 

Tenniskids

Voor de jeugd t/m 12 jaar is er tenniskids. Tenniskids is geheel afgestemd op de leeftijd en mogelijkheden van kinderen. De jongste jeugd kan competitie spelen door mee te doen aan de Kia Tenniskids competitie. Deze bestaat uit de Rode, Oranje en de Groene Competitie. Doe je ook mee? 

Junioren

Kinderen in de leeftijd van 11 t/m 17 jaar kunnen meedoen aan de KNLTB Junioren competitie. Deze competitie is de volgende stap voor kinderen die Tenniskids hebben doorlopen en voor oudere jeugdspelers die op latere leeftijd gestart zijn met tennis. Samen met een team bestaande uit meisjes, jongens of jongens en meisjes ga je de strijd aan met teams van andere verenigingen. 

Senioren 

Senioren en Jong Volwassenen, dus iedereen boven de 17 jaar kunnen deelnemen aan verschillende competities die verschillende periodes in het jaar worden aangeboden. Er is binnen de KNLTB senioren competitie namelijk aanbod op iedere dag van de week, op elk niveau. Aan bepaalde soorten zijn ook leeftijdscategorie√ęn gekoppeld zijn, zoals 17+, 35+, 50+. Daarnaast kan er binnen de verschillende soorten ook nog gekozen worden voor verschillende samenstellingen zoals dames, heren en gemengd. 

Meer weten: stuur een mailtje naar onze [email protected] voor de mogelijkheden.