Bardienst

 

 

 

 

 

 

 

 

Ieder permanent lid tussen 18 en 80 jaar dient minimaal 1 maal per jaar een bar-of verenigingsdienst te vervullen, waaronder de volgende diensten worden begrepen:

  • Vervullen van een bardienst van 19:30u t/m 23:00u
  • Deelname aan de jaarlijkse poetsavond aan het begin van het nieuwe tennisseizoen
  • Onderdeel uitmaken van de onderhouds- en groenploeg welke onderhouds-werkzaamheden verricht in of om het clubhuis en het tennispark.
  • Bestuur- of commissiewerkzaamheden  

Vele handen maken licht werk. Door allemaal een steentje bij te dragen zorgen we ervoor dat iedereen kan genieten van deze mooie sport!

Het is mogelijk de verenigingsdienst jaarlijks af te kopen voor €50 per jaar, maar dit wordt uitdrukkelijk ontmoedigd. Het tegen betaling laten verrichten van verenigingsdiensten door andere leden of derden is niet toegestaan. Bij uitval van de dienst door weersomstandigheden, dient het lid een nieuwe dienst in te plannen.   

Leden kunnen via de Mijn Club / Diensten sectie op de website een bardienst vastleggen. Leden dienen bij verhindering zelf voor tijdige vervanging te zorgen. Voorafgaand aan de bardienst wordt een herinnerings email gestuurd waarin tevens het sleuteladres wordt gemeld. 

Het sleuteladres is het adres waar de sleutel naar toe moet, dus het adres van degene die voor de volgende bardienst staat ingepland. Je wordt verzocht de sleutels op dat adres af te geven na de bardienst of eventueel de volgende dag voordat de volgende bardienst begint.

Voor competitie spelers geldt dat zij naast de hierboven genoemde verenigingsdienst extra bardienst(en) moeten draaien op de momenten dat competitie wordt gespeeld.

Hier volgt de instructie hoe je je bardienst kan vastleggen:

Via de Club App:

Stap 1: download de ClubApp via de Apple App Store (IOS) of Google Play (Android). Zoek TC Hulster Ambacht op via de zoekfunctie. Log in met je bondsnummer of je clublidnummer.

Weet je je wachtwoord niet meer, klik dan op wachtwoord vergeten. Door te klikken op wachtwoord vergeten ontvang je automatisch een email. Klik in de email op wachtwoord opnieuw instellen en maak een nieuw wachtwoord aan.

Stap 2: open de Club App en klik op Club (midden onderaan)

Stap 3: klik op Diensten 

Stap 4: klik op je voorkeursdag

Stap 5: klik op de beschikbare bardienst

Stap 6: klik op inschrijven en dan op OK en je bardienst is vastgelegd!

Via de website:

Stap 1: ga naar www.hulsterambacht.nl 

Stap 2: klik op Mijn Club (rechtsboven op de pagina)

Stap 3: log in met je bonds- of clubnummer (dit vind je op je pasje) en je wachtwoord.

Weet je je wachtwoord niet meer, klik dan op wachtwoord vergeten. Door te klikken op wachtwoord vergeten ontvang je automatisch een email. Klik in de email op wachtwoord opnieuw instellen en maak een nieuw wachtwoord aan.

Stap 4: klik op de tab diensten en klik op het pijltje naar rechts voor de volgende maand

Stap 5: klik op je voorkeursdag op het groene balkje "Bardienst 2024". Rood balkje betekent dat deze dag al is gereserveerd.

Stap 6: klik op "Inplannen" en je bardienst is vastgelegd!