Open Toernooi: van 26 juli tot 1 augustus 2021!

Het spelen van toernooien heeft twee belangrijke aspecten, namelijk: een sportief en een sociaal aspect. Wanneer spelers enkel vrij spelen op de eigen club dan speel je vaak tegen dezelfde personen. Wanneer je wedstrijden speelt tijdens een toernooi, dan speel je tegen nieuwe tegenstanders. Dat werkt verfrissend en het zorgt ervoor dat je je kan meten aan het niveau van anderen. Daarnaast is de sociale binding is een enorme kracht van het spelen van een toernooien, je leert heel veel nieuwe mensen kennen, het is gezellig en je speelt nog eens op andere tennisbanen. 

't Zusje Reynaert Open 

TC Hulster Ambacht organiseert elk jaar 't Zusje Reynaert Open toernooi. 

Na de weloverwogen beslissing om het open toernooi in 2020 niet door te laten gaan vanwege vanzelfsprekende redenen, zijn wij nu extra blij dat het toernooi in 2021 , zoals het er nu naar uitziet, weer georganiseerd kan worden.

We gaan er vanuit dat iedereen naast de gemaakte trainings uurtjes ook zin heeft om weer in wedstrijdverband de baan te betreden en naderhand (hopelijk) gezellig te evalueren onder het genot van een drankje.

Dit jaar zal het toernooi anders dan voorgaande jaren later op de kalender plaatsvinden. We openen met de eerste wedstrijden op maandag 26 juli en sluiten af met de finales op zondag 1 augustus.

Tennissers van verschillende verenigingen spelen tegen elkaar in verschillende leeftijdscategorieën op leeftijd, op speelsterkte en/ of op actuele rating. 

Er wordt op het scherpst van de snede gestreden voor de eer en voor de winnaar ook nog eens wat leuke prijzen. Dankzij de samenwerking met onze sponsor 't Zusje uit Terneuzen wordt ook de innerlijke mens tijdens het toernooi regelmatig voorzien van lekkere hapjes van hoog niveau.

Meer informatie via [email protected].