Open Toernooi: helaas geannuleerd vanwege Corona situatie

Het spelen van toernooien heeft twee belangrijke aspecten, namelijk: een sportief en een sociaal aspect. Wanneer spelers enkel vrij spelen op de eigen club dan speel je vaak tegen dezelfde personen. Wanneer je wedstrijden speelt tijdens een toernooi, dan speel je tegen nieuwe tegenstanders. Dat werkt verfrissend en het zorgt ervoor dat je je kan meten aan het niveau van anderen. Daarnaast is de sociale binding is een enorme kracht van het spelen van een toernooien, je leert heel veel nieuwe mensen kennen, het is gezellig en je speelt nog eens op andere tennisbanen. 

't Zusje Reynaert Open 

TC Hulster Ambacht organiseert elk jaar 't Zusje Reynaert Open toernooi. 

Tennissers van verschillende verenigingen spelen tegen elkaar in verschillende leeftijdscategorieën op leeftijd, op speelsterkte en/ of op actuele rating. 

Er wordt op het scherpst van de snede gestreden voor de eer en voor de winnaar ook nog eens wat leuke prijzen. Dankzij de samenwerking met onze nieuwe hoofdsponsor 't Zusje uit Terneuzen van onze leden Joost d'Hondt en Marc van Eenennaam wordt ook de innerlijke mens tijdens het toernooi regelmatig voorzien van lekkere hapjes van hoog niveau.

Helaas gaat ons 't Zusje Reynaert Open Toernooi dit jaar niet door maar in 2021 hopen we dit toernooi weer te kunnen organiseren. 

Meer informatie via [email protected].