MINI - MAXI Toernooi

Tautenburg - Mini Maxi Toernooi

Op zondag 31 oktober 2021 van ca 13:00u tot 17:00u organiseert de jeugdcommissie een Mini-Maxi Toernooi. Een super gezellige dag waarbij onze jonge talenten en talentjes de ervaren rotten die altijd beweren "dat ze nog steeds van ze zouden winnen" kunnen uitdagen voor een leuk potje tennis!

Mini’s: Vraag aan je papa, mama, grote broer of zus, tante, oom, oma, opa, buur(man/vrouw), neef, nicht, vriendin of vriend of zij jouw MAXI willen zijn om deze dag samen te tennissen. 

Maxi’s: Vraag aan je zoon, dochter, kleine broer of zus, neefje, nichtje, kleindochter, kleinzoon, vriendin of vriend of zij jouw MINI willen zijn om deze dag samen te tennissen.

Het is een leuke sportieve dag waarop je meerdere wedstrijdjes speelt, maar de uitslag is niet belangrijk! 

Ofwel de mini ofwel de maxi dient lid van TC Hulster Ambacht te zijn.

We spelen in rood, oranje, groen en geel.

Rood:

Dit is voor mini's t/m 7 jaar of mini's die geen of weinig tennis ervaring hebben. Het zijn wedstrijdjes van 5 minuten op een miniveld. Heeft de mini geen zin meer dan is het ook geen probleem om te stoppen. Er word gespeeld met een zachte rode bal op een miniveld.

Oranje:

Dit is voor mini's van 8 t/m 11 jaar. Deze mini's hebben al wat tennis ervaring en spelen op een driekwartbaan (een volledige baan die in de lengte is ingekort tot 18 meter). Er wordt gespeeld met een oranje bal die geschikt is voor het spelen op een driekwartbaan (zachter en lichter dan een gele tennisbal). Hier spelen we wedstrijdjes van 20 minuten.

Groen:

Dit is voor mini's van 10 t/m 14 jaar. Deze mini's hebben tennis ervaring en zijn groot en sterk en spelen op een hele baan. Er wordt gespeeld met een langzame groene bal. Hier spelen we wedstrijdjes van 20 minuten.

Geel:

Dit is voor mini's van 12 jaar en ouder. Deze mini's hebben tennis ervaring en zijn groot en sterk en spelen op een hele baan. Er wordt gespeeld met een normale gele tennis bal. Ook hier spelen we wedstrijdjes van 20 minuten.

Is het je niet duidelijk in welke groep de mini ingedeeld kan worden laat het even weten zodat we in overleg de juiste kleur kunnen kiezen.

Opgeven kan door een email te sturen naar [email protected] 

Hopelijk zien we jullie 31 oktober. Deelname is gratis.

Aan de (partners van) Maxi's: wil of kan je zelf niet meespelen, maar wil je wel komen kijken en meehelpen dit gezelligheidstoernooi tot een succes te maken, geef je dan op als vrijwilliger achter de bar, om de vermoeide mini's en maxi's van een hapje en drankje te voorzien. Het is niet nodig hiervoor lid te zijn en wij leggen je uiteraard vantevoren even uit hoe een en ander werkt achter de bar.